RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Jak přežít léto....aneb naše doporučení...

Ahoj všem z T4you,

Naše tréninky budou pokračovat až do konce školního roku 2x týdně v Popovicích a jestli se zadaří, tak pro kluky za vysvědčení uspořádáme opět společnou akci s hráči NHL a EXTRALIGY.

Dejte klukům v červenci od bruslení a hokeje povinně volno. Nechte je užít léto a i když se Vám zdá, že sami nechtějí, tak jen proto, že možná ani neví co se může v létě podniknout za dobrodružství a jak se dají stmelit kamarádství. Je třeba aspoň v létě najít i jiné sportovní aktivity, které se více pojí s létem, nepřehlížet všestrannost a nepřetěžovat děti jednostrannou zátěží.

Ano, strůjci hokejových kempů Vám budou tvrdit, jak si kluci užijí koupání na plavečáku, kolik mají gymnastek a cvičitelů, kteří právě svými cvičeními vhodně odbourají následky jednorázového zatížení, ale to je všechno málo. T4you nebude pořádat žádný hokejový kemp, ani trénink první tři týdny v červenci a kdyby náš kemp kalendářně nevyplnil tento rok právě poslední týden v červenci, byl by opět až na přelomu srpna.

Nejde jen o fyzickou přípravu dětí, ale hlavně i o jejich hlavičky, které potřebují absolutní změnu....vyvětrání....pryč z města, pryč ze zimáků, ze šaten, od trenérů, kteří je trénují celý rok. A to by měli hlavně cítit a řídit rodiče...naordinovat svým dětem to co slýcháváme celý rok a není na to díky škole tolik času.

Vyvětrejte dětem hlavu změnou prostředí, tělíčka jinou sportovní aktivitou.  Je třeba z pozice dospělého rodiče s dětmi umět správně pracovat, naladit je do nové sezóny a hlavně jim dát i přičichnout něčemu, co z Prahy neznají. A nenamítejte mi argumenty....ale oni nechtějí...oni chtějí hrát hokej....oni chtějí bruslit s kamarády....to je jako by děti chtěly bydlet a jíst u Mc Donaldu.... každý den a celý rok, tak je tím budete krmit každý den nebo několikrát týdně? Rozum do hrsti, sportovec musí umět všechno a musí se naučit i odpočívat....to by Vám potvrdili i nejlepší hráči NHL, kteří si malou a nějakou tu přestávku dopřejí také.

Proto dejte klukům v červenci volno a nechte je užít si léto jinde než v Praze.

Čumpes

 



Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
březen 2024 »
PUSČPSN
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Časový rozpis pro 28.03.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Lukáš Proks detail
Počet hráčů celkem: 1751