RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Pravidla hry pro ŠKODA ICERINK - DŮLEŽITÉ

Ahoj všem z T4you,

s vedením zimního stadiónu ŠKODA ICERINK jsme se dohodli na důležitosti upozornění pro všechny naše rodiče, hráče a jejich sourozence, co se pohybují během našich tréninků na stadióně.

Jsem opravdu moc rád, že jsme dostali možnost využívat ledovou plochu na zcela novém stadióně. Máme i super hodiny tréninků a máme možnost propojit tréninkovou přípravu s naší halou HTC Praha, která je jen 4 km od zimáku.

Celkový servis.....od kuželů, tréninkových pomůcek, přístupu zaměstnanců je velmi vstřícný a celkově se pro nás, stejně jako pro jiné, snaží vytvořit příjemné a sportovní prostředí. U vstupu pozdravení, dvě šatny, pomoc na požádání....škoda, že to není i na jiných zimácích.

NERAD BYCH PŘIŠEL O MOŽNOST VYUŽÍVAT SLUŽBY ŠKODA ICERINKU!!

Proto žádám všechny rodiče o dodržování těchto pravidel, jak od nás dospělých, tak našich dětí.

- parkujte kolem celé haly a výhradně na povolených místech. Neparkujte na trávnicích a neničte cestou do haly keře osázené podél haly

- při vstupu prosím slušně odpovězme na pozdrav a darujme úsněv slečnám nebo obsluze na recepci / nikoho to nic nestojí /

- při manipulaci s hokejovým báglem, dávejte pozor na rohy zdí, ale i rámy dveří.

- v šatně neničte lavice a nenechávejte děti po nich dupat a podobně. Po tréninku buďte tak slušní, že si svůj nepořádek po sobě, odvezete zase sebou domů nebo použijte odpadkový koš. Nepřeji si po Vás všech uklízet, ale chci šatny vracet k dalšímu pronájmu v čistotě!!

- DŮLEŽITÉ !!! Zákaz vstupu pro všechny rodiče a další doprovod do prostor střídaček!! Na střídačku může jen hráč a ten si láhev s pitím odloží na mantinel sám. Ostatní rodiče budou během tréninku využívat výhradně můstek /tribunka/ nad střídačkama!!

- dodržujte čistotu po celém zimním stadióně a nechoďte do těchto prostor se špinavou obuví, neodhazujte odpadky.

- RESPEKTUJTE VŠECHNY ZAMĚSTNANCE HALY...to platí i o obsluze rolby, která má na starost údržbu haly, tak aby byla stále v novém a čistém stavu.

- je přísný zákaz nechávat sourozence dětí volně pobíhat v prostorách haly. Každý rodič, si bude své děti hlídat. Už nyní jsou na kamerových záznamech problémy s ničením majetku, právě ze strany dětí.

- v prostorách haly, ALE I NA POZEMCÍCH HALY, je přísný zákaz kouření !! Jde o sportoviště a souhlasím s názorem vedení haly, že není výchovné před dětmi vypalovat cigaretu u vchodu do zimáku. Pokud máte potřebu kouřit, běžte si zakouřit o ulici dál. 

Jak víte naše hala HTC Praha je nová a všichni se u nás musí už dveří přezouvat. ŠKODA ICERINK  je mnohonásobně dražší investicí do sportu. My máme možnost využívat špičkovou a novou halu. Chci, aby se všichni na hale chovali dle těchto pravidel a projevili vděčnost, za takové prostředí pro naše děti. Ostatní budou z našich tréninků vyřazeni.

Děkuji za respektování pravidel a těším se na ŠKODA ICERINKu na další trénink.

Čumpes a tým trenérů HTC Praha.



Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
březen 2024 »
PUSČPSN
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Časový rozpis pro 28.03.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Lukáš Proks detail
Počet hráčů celkem: 1751